Διονύσης Παπανδρέου: Tο άγνωστο περιστατικό από τα γυρίσματα στη Μάνη

Ο Διονύσης Παπανδρέου ο oποίος ηθοποιός υποδύεται τον Φίλιππο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», αποκάλυψε με τι ασχολείται εκτός από την υποκριτική.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ανέφερε: «Ασκώ την ηθοποιία μέσα από τον ρόλο μου στην ”Γη της Ελιάς”, σπουδάζω και διαφήμιση, παίζω και μπάλα αλλά ασχολούμαι και με το θέατρο. Είμαστε σε δύσκολους καιρούς και πρέπει πάντα να έχεις ένα δεύτερο πλάνο σε όλα. Το ποδόσφαιρο θα μπορούσα να το δω ως καριέρα αλλά είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος. Νομίζω ότι έχω χάσει την ευκαιρία μου όμως, δεν το έχω ακολουθήσει πιστά. Την υποκριτική την έχω ακολουθήσει πιστά».

«Θέλω να είμαι κοντά στους δασκάλους μου στην υποκριτική. Η ”Γη της Ελιάς” ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα. Μόνο και μόνο με την αλληλεπίδραση με τους συντελεστές της σειράς μαθαίνεις πολλά. Είχα πάει σε ένα κάστινγκ για την προηγούμενη δουλειά που είχαν κάνει από τη Γη. Επειδή εκείνη την περίοδο είχα δώσει βάση στη σχολή, δεν συνεργαστήκαμε και τελικά αποφασίσαμε να συνεργαστούμε τώρα».

«Έχω φάει πολλά χαστούκια στην Γη της Ελιάς, ο ρόλος μου το απορροφά. Υπήρξε ένα περιστατικό με μια σκηνή που είχαμε, σε μια φαντασίωση της πεθεράς μου (σ.σ. της Αρετής που υποδύεται η Δώρα Χρυσικού), με είχε να με χτυπάει στο κέντρο της Αρεόπολης. Τότε πολύς κόσμος που είναι φανατικός με τη σειρά στην Μάνη, προσπαθούσαν να μας χωρίσουν. Νόμιζαν ότι ήταν αληθινό περιστατικό…».