Έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά

Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά και η ανακοίνωση.

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει σε προσωπικό επίπεδο η Γιούλικα Σκαφιδά. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα», γράφει χαρακτηριστικά η Γιούλικα Σκαφιδά, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με εμφανή τη φουσκωμένη της κοιλιά.

«Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», καταλήγει η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της χαρμόσυνης είδησης, η Γιούλικα Σκαφιδά έλαβε βροχή ευχών από φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι έσπευσαν να τη συγχαρούν στα σχόλια. Μεταξύ αυτών η Ντορέτα Παπαδημητρίου, η Μαρία Κωνσταντάκη, η Μαρία Κορινθίου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Σημειώνεται πως καθ’ όλη την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, η Γιούλικα Σκαφιδά έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.