Γιάννης Σπαλιάρας: «Είμαι straight, αλλά δεν μ’ ενοχλεί το φλερτ από άντρες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα ο ηθοποιός και μοντέλο σχολίασε πώς τα πάει με το φλερτ, ενώ αναφέρθηκε και στο αν τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

Σχολιάζοντας αν έχει τύχει να μπει σε έναν χώρο και να μην τον αναγνωρίσουν αποκάλυψε: «Είναι πολύ λίγες φορές. Στο εξωτερικό το απολαμβάνω πάρα πολύ αυτό. Είναι και ένας από τους λόγους που μου αρέσει να ταξιδεύω. Μου δίνει ελευθερία».

Όσον αφορά στο φλερτ ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε: «Είμαι straight, αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άντρες. Ο θαυμασμός είναι υπέροχος όταν συμβαίνει, σε όποια μορφή».

Για το αν τον έχουν φλερτάρει με τέτοιο τρόπο, ώστε να έρθει σε δύσκολη θέση: «Οι γυναίκες με έχουν φέρει περισσότερο σε δύσκολη θέση από ότι οι άντρες».

Το μοντέλο και ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε το πότε φλερτάρει και αν το συνηθίζει: «Ναι, φλερτάρω. Εντάξει, προσπαθώ να είμαι διακριτικός. Αν μου αρέσει κάποια κοπέλα, θα κάνω κίνηση. Δεν είμαι από εκείνους που περιμένουν να τους έρθει».

Μάλιστα μίλησε και για το Instagram και έκανε λόγο για το διαδικτυακό φλερτ: «Επικοινωνώ μέσω Instagram, αλλά νιώθω πως είναι από τους λόγους που το φλερτ και οι πράξεις ρομαντισμού έχουν τόσο περιοριστεί. Στο Instagram βλέπουμε συνήθως μια ψεύτικη εικόνα, ή την καλύτερη λήψη του συνομιλητή μας, αλλά για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον, πρέπει να γνωρίσουμε τον χαρακτήρα. Εκεί είναι το δύσκολο».