Ιωάννα Μαλέσκου: Οι «καρδούλες» με τον Χεζόνια

Οι ερωτήσεις για τον Μάριο Χεζόνια δεν έλειψαν από τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night show”, το βράδυ της Τρίτης (01.06.2021).

Η ίδια, μάλιστα, φρόντισε να… προϊδεάσει τους τηλεθεατές για όσα θα παρακολουθούσαν με μία ανάρτηση στο Instagram. Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε tag τον Χεζόνια σε μία φωτογραφία, χαρακτηρίζοντας τον ως… guest star στη συνέντευξη.

Την ανάρτηση σχολίασε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μόνο με μία πράσινη καρδιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πάντως, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε φροντίσει να απαντήσει αινιγματικά στην ερώτηση για τον Μάριο Χεζόνια!

Με ντρίμπλες που θα ζήλευαν πολλοί, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να… ξεγλιστρήσει από τις επίμονες ερωτήσεις του για τον Μάριο Χεζόνια, τον οποίο της… προξενεύουν εδώ και καιρό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προκειμένου να παραμείνει στην Αθήνα ο διεθνής φόργουορντ!
«Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο απόκτημα. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να μείνει. Συνεχίζουν να μου στέλνουν οπαδοί μηνύματα…», είπε γελώντας.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε με κάθε τρόπο να μάθει αν έχουν συναντηθεί, αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν… σφίγγα! «Δεν θα σου επιβεβαιώσω, ούτε θα σου διαψεύσω κάτι», ήταν η μοναδική της απάντηση, βάζοντας τέλος σε αυτό το «κεφάλαιο» της συνέντευξης.