Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω αγωνίες ως μαμά»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, αλλά και στον ρόλο της ως μητέρα δύο παιδιών, και πως η ίδια είναι μέσα σε αυτόν τον ρόλο.

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Έχω μία χαρά για τα πράγματα που συμβαίνουν και για τη ζωή και αυτό με σώζει από δύσκολες κατάστασεις. Υπάρχει, όμως, και η ανάγκη για ισορροπία. Καλλιτεχνικά αναζητώ μία καινούρια ταυτότητα που μπορεί να είναι συμπληρωματική».

Όπως είπε, πιστεύει στο ρίσκο και δεν θέλει να έχει ως σύμβουλο τον φόβο.
«Τα κριτήρια μου είναι αμιγώς καλλιτεχνικά. Εμείς ορίζουμε την πραγματικότητά μας και είναι στο χέρι μας. Υπάρχουν συνέπειες μιας πράξης αλλά από αυτή την επιλογή μπορεί να έχουν παραχθεί πολύ ωραία πράγματα. Ακόμα, και από δουλειές που έχω ταλαιπωρηθεί παλιά, βλέπω το θετικό. Καλείσαι να βρεις δυνάμεις και τρόπους και σίγουρα αυτός ο δρόμος δεν είναι βαρετός. Έχει συνέχεια αναζήτηση».

Με το θέατρο ή το τραγούδι νιώθει καλύτερα;
«Το θέατρο είναι το σπίτι μου κάπως και νιώθω πολύ καλά. Είναι άλλο να είσαι πάνω από έναν ρόλο και να μην είσαι ο εαυτός σου. Εγώ σε αυτό το πλαίσιο νιώθω πιο ελεύθερη. Όταν θα πρέπει να είσαι η Κατερίνα για να το κάνεις, έχεις μία ευθύνη διότι είσαι εσύ που το κάνεις. Οπότε, κάποιες φορές περνάω ένα μονοπάτι ανασφάλειας».