«Κόκκαλο» η Ράνια Τζίμα με την «θεραπεία» των ομοφυλοφίλων από την εκκλησία

Με το επερχόμενο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ασχολήθηκαν τα MEGA Γεγονότα με την Ράνια Τζίμα, το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του εν λόγω θέματος, η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του Μεγάλου Καναλιού δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη για το κείμενο που επιθυμεί η Ιερά Σύνοδος να διαβαστεί την μεθεπόμενη Κυριακή ένα κείμενο προς τους πιστούς στις εκκλησίες.

«Μέχρι να φτάσει αυτό το κείμενο στους πιστούς, θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις εντός της ιεραρχίας. Γι’ αυτό και θα καθυστερήσει ως την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Είναι ευαίσθητες οι ισορροπίες, θα πρέπει να διατηρηθούν και εντός της ιεραρχίας και στη σχέση με την κυβέρνηση. Αυτό που μαθαίνουμε για το πλαίσιο αυτής της επιστολής είναι ότι δεν θα είναι ο λόγος της καταγγελτικός, θα είναι γραμμένη σε απλή γλώσσα, θα απευθύνεται στον λαό, θα αναφέρεται τι είναι ο χριστιανικός γάμος και η οικογένεια για την εκκλησία, ποιες θα είναι οι συνέπειες του γάμου των ομοφύλων.

Επίσης, θα αναφέρεται ότι είναι παρέκκλιση η ομοφυλοφιλία και θα καλούνται οι ομοφυλόφιλοι να στραφούν στην εκκλησία για την θεραπεία τους» τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Αναστασία Τσιβγούλη με την Ράνια Τζίμα να απορεί με μιας στον τηλεοπτικό αέρα.

«Τι θεραπεία; Τι εννοούν θεραπεία; Και ποιος θα θεραπεύει;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, το βράδυ της Τετάρτης, κοιτάζοντας τον Γιάννη Πρετεντέρη στο πλάι της. «Εφόσον θεωρείται παρέκκλιση και αμαρτία για την εκκλησία… Πνευματικά η χριστιανική εκκλησία μπορεί να θεραπεύσει, θεωρητικά, την ομοφυλοφιλία» σχολίασε η ρεπόρτερ για να δοθεί συνέχεια στο εν λόγω θέμα του δελτίου.