Λάκης Γαβαλάς: Η απάντηση στον Τρύφωνα Σαμαρά και οι αιχμές

Εκατέρωθεν βολές ανταλλάσσονται σχεδόν σε καθημερινή βάση ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά και τον Τρύφωνα Σαμαρά μετά τη νέα και θυελλώδη κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά ήταν ο Λάκης Γαβαλάς που απάντησε στα “πυρά” που δέχτηκε από τον hair stylist σχετικά με το εξεζητημένο lifestyle του και τα υψηλής αξίας αξεσουάρ του σε αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Μεσημέρι.

Ο σχεδιαστής μόδας παραθέτει στον δημοσιογράφο τη δική του οπτική επάνω στα όσα του πρόσαψε ο Τρύφωνας Σαμαράς ενώ δεν διστάζει να ανοίξει νέο “μέτωπο” με την Κατερίνα Καινούργιου όσον αφορά την παθητική στάση της στα λεγόμενα του καλεσμένου της.

«Τελειώνοντας το βίντεο η παρουσιάστρια της εκπομπής που προφανώς θα έφτιαχνε μπούκλα κατά την προβολή του είπε ότι ενώ με συμπαθεί δεν καταλαβαίνει την κόντρα μου μαζί του και φυσικά όταν της λέει ότι πρέπει να πουλήσω την τσάντα μου των 70.000€ για να τα δώσω σε φτωχούς εκείνη ανενημέρωτη στις δηλώσεις μου δεν του λέει ότι αυτό είναι royalties από την εταιρεία Hermès με την οποία συνεργάζομαι χρόνια. Έλεος… και λυπάμαι που υπέπεσα σε τόσο ρατσιστικά και ευτελή σχόλια».