Μαγγίρα: Το υπονοούμενο του Μακαλιά για τα τηλεοπτικά συμβόλαια

«Τι καλό κορίτσι που είσαι! Δεν γίνεται έτσι. Νόμιζα πως το ‘χες καταλάβει ότι δουλεύει έτσι αυτό», σχολίασε ο ηθοποιός.

Τα σχόλιά τους για τα τηλεοπτικά συμβόλαια και τις συζητήσεις που κάνουν οι παρουσιαστές πριν την έναρξη της σεζόν έκαναν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «I Love ΣουΚου». Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Γιάννη Μπούτου στην κάμερα της εκπομπής το πρωινό της Κυριακής 8/10, στο πλαίσιο του νέου πρωινού μαγκαζίνο που ετοιμάζεται στο ΟΡΕΝ.

«Φαντάζομαι ότι, αν ένα κανάλι δεν σε θέλει, θα σε αποδεσμεύσει εν πάση περιπτώσει ή ο ίδιος θα μπορούσε να πει: δέχθηκα μία πρόταση από κάπου αλλού, θα μείνω τον χειμώνα εδώ; Να ξέρω να κινηθώ ανάλογα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Τι καλό κορίτσι που είσαι! Δεν γίνεται έτσι. Συνήθως ξέρεις τι σου λένε; «Εμείς σε θέλουμε πάρα πολύ, εκτός απροόπτου θα είσαι εδώ τον χειμώνα». Σε κρατάνε stand-by, για να μην πας να κλείσεις κάτι άλλο, σε περίπτωση που σε χρειαστούν», της απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με την παρουσιάστρια να ανταπαντά με χιούμορ:

«Μου τα λες για να τα μάθω, να ξέρω;».

«Νόμιζα ότι το ‘χεις καταλάβει ότι έτσι δουλεύει αυτό. Σε κρατάνε stand-by και κατά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη τσεκάρουν αν σε χρειάζονται ή όχι», σχολίασε με νόημα ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος πέρασε μία αντίστοιχη επαγγελματική φάση το προηγούμενο διάστημα μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα, αποχωρώντας από το ΟΡΕΝ.