Μαρία Αντωνά: «Ήταν κάτω από το σπίτι μου, θα του ζητήσω και συγγνώμη;»

«Κάτι θα έκανε όμως. Έτσι στα καλά καθούμενα θα το έκανα;», περιγράφει η Μαρία Αντωνά για το άγνωστο περιστατικό.

Την αποκάλυψη για το αποτυχημένο ραντεβού που είχε στο παρελθόν έκανε η Μαρία Αντωνά. Η γνωστή δημοσιογράφος, με αφορμή τις δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις περιπτώσεις του First Dates, αναφέρθηκε σε ένα δικό της περιστατικό με θαυμαστή της, ο οποίος μάλιστα είναι και ευρύτερα γνωστός.

«Θέλεις τώρα να μου πεις ότι αν ήταν κάποιο καλό κομμάτι, θα πήγαινε στο First Dates; Η γιαγιά μου ξέρεις τι έλεγε; Κάποιο κουσούρι θα έχει», σχολίασε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Εγώ έχω κάνει χειρότερα. Πριν πάρα πολλά χρόνια μιλούσα κι εγώ με ένα παλικάρι, ψηλός. Έχω μετανιώσει ήδη για το ραντεβού πριν βγω. Έχει έρθει κάτω από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο και περίμενε δύο ώρες», ξεκίνησε να περιγράφει η δημοσιογράφος για το αποτυχημένο της ραντεβού.

«Το σκεφτόμουν, πήγαινα από δω από κει… δεν κατέβηκα ποτέ. Κάποια στιγμή έφυγε», πρόσθεσε.

Όταν οι συνεργάτες της εκπομπής της ζήτησαν επί τη ευκαιρία να του πει μία συγγνώμη μετά από τόσα χρόνια για τη συμπεριφορά της, η Μαρία Αντωνά απάντησε εμφανώς αμήχανη:

«Οι άντρες σε αυτά επιμένουν… γιατί να του ζητήσω συγγνώμη; Κάτι θα έκανε όμως. Έτσι στα καλά καθούμενα θα το έκανα;».

«Έχω πάθει σοκ, γιατί μόλις έμαθα ποιος είναι αυτός που περίμενε την Αντωνά κάτω από το σπίτι της δύο ώρες. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό», σχολίασε λίγο αργότερα ο Δημήτρης Σαράντος.