Μαρτίκας: «Αν συμφωνήσει η Βρισηίδα, αυτό είναι το όνειρό μου»

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας. Τον γνωστό φαρμακοποιό και πρώην παίκτη του Survivor συνάντησε η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού, ζητώντας του να σχολιάσει το νέο αγωνιστικό reality που έρχεται στον ΣΚΑΪ, ενώ απαντά και στις φήμες που θέλουν τη σύντροφό του να έχει κάνει επίσημη πρόβα νυφικού. «Το ‘χω δει το Exathlon. Οι πίστες του παιχνιδιού ήταν δίπλα στις δικές μας στο Survivor. Είναι άκρως αγωνιστικό. Οι παίκτες γυμνάζονται κανονικά και τρώνε. Εγώ μεγάλωσα, οπότε θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να αποδώσω αγωνιστικά», παραδέχεται ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είναι από μόνο του επιτυχημένο το συγκεκριμένο project, γιατί δεν βασίζεται στο reality μεταξύ των παικτών. Όταν το reality δεν είναι έξυπνο, κουράζει. Η φετινή είναι η πιο χαζή χρονιά του Survivor», σχολιάζει χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

«Μας κάλεσε η φίλη μου, η Μαρία, που οργανώνει γάμους, για να δοκιμάσει κάποια νυφικά που έφερε. Ήθελε εμάς δίπλα της, οπότε πήγαμε εκεί και τα είδε και τα δοκίμασε η Βρισηίδα πώς γίνεται μία πρόβα νυφικού», απαντά ο Σπύρος Μαρτίκας για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media.

«Πριν την πρόβα νυφικού, προηγείται μία πρόταση γάμου. Οπότε ας γίνει πρώτα η πρόταση γάμου, να σας καλέσω να είστε όλοι εκεί και μετά να πάμε και στην πρόβα νυφικού. Θέλω να καλέσω όλο το Κερατσίνι, να κλείσω την πλατεία, να καλέσω και τον Τριαντάφυλλο να τραγουδήσει και να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι. Αν συμφωνήσει και η Βρισηίδα, αυτό είναι το όνειρό μου», σημειώνει ο Σπύρος Μαρτίκας κλείνοντας τις δηλώσεις του.