Μέγκι Ντρίο: «Ο Λιανός είναι wannabe Τανιμανίδης»

«Τα χρήματα για το Celebrity ξεκινούσα από 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Από ‘κει και πέρα ήταν συζητήσιμα για κάποια πρόσωπα», αποκαλύπτει η πρώην παίκτρια του GNTM.

Τη Μέγκι Ντρίο συνάντησε ο φακός της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη σε νυχτερινή της έξοδο το Σαββατοκύριακο. Η πρώην παίκτρια του GNTM ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν φέτος, ενώ εξέφρασε την άποψή της τόσο για τον Γιώργο Λιανό στο κομμάτι της παρουσίασης όσο και για την guest εμφάνιση της Ραμόνας Βλαντή στο My Style Rocks.

«Είχα μία τηλεοπτική πρόταση φέτος για το Celebrity. Τα χρήματα ήταν συζητήσιμα. Ξεκινούσαν από 8.000 ευρώ την εβδομάδα κι από ‘κει και πέρα ήταν συζητήσιμα για κάποια πρόσωπα. Γενικά από ‘δω και πέρα, εάν έκανα κάτι στην τηλεόραση, θα το έκανα με καλά λεφτά. Διαφορετικά δεν θα το έκανα», δηλώνει η Μέγκι Ντρίο στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Ο Λιανός δεν μου αρέσει και πολύ ως παρουσιαστής, δεν είναι από τους αγαπημένους μου. Γενικά κουράστηκα να τον βλέπω συνέχεια στα ίδια και στα ίδια projects. Είναι copy-paste του Τανιμανίδη, wanna-be Τανιμανίδης, έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον», σχολιάζει χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του GNTM.

Τέλος, σε ερώτηση για την πρόσφατη guest είσοδο της Ραμόνας Βλαντή στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, η Μέγκι Ντρίο απαντά χαρακτηριστικά: «Τι να πω για αυτή την κοπέλα; Ανεξάρτητα από την τηλεοπτική μας κόντρα, εγώ θα την έβλεπα στη θέση του κριτή. Δεν μπορεί όμως να αντικαταστήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή».