Μελέτης Ηλίας: Οι ψυχαναγκασμοί, η εξαφάνιση της γυναίκας του και το κόψιμο του «Κρατάς Μυστικό»

Το βράδυ της Πέμπτης (5/3), ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τις οικογενειακές στιγμές που βιώνει σαν πατέρας, μετά από πέντε χρόνια «απουσίας» λόγω των πολύωρων γυρισμάτων της σειράς «Το Σόι σου» και περιέγραψε τους αστείους ψυχαναγκασμούς που έχει.

«Πέντε χρόνια με το “Σόι”, με γυρίσματα κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το απόγευμα, από Δευτέρα έως Παρασκευή είχα χάσει πάρα πολλές “ενημερώσεις” για βαθμούς και συναντήσεις γονέων και κηδεμόνων. Εγώ φέτος με το “Κρατάς μυστικό;”, που τελειώσαμε νωρίτερα, απέκτησα χρόνο και ακόμα και όταν είχαμε γυρίσματα ήταν πολύ πιο χαλαρά για μένα σε σχέση με τον φόρτο εργασίας που είχα με δύο επεισόδια την εβδομάδα» ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ αγάπησα πολύ αυτή τη σειρά γιατί μετά από πέντε χρόνια σε ένα πλατό, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Και σαν συνθήκη γυρισμάτων αλλά και σαν ρόλος που από οικογενειάρχης Σάββας έγινα ο Αριστείδης που έχει 7-8 γυναίκες. Ήταν μια ανανέωση, κάτι διαφορετικό. Βέβαια δεν μεταφράστηκε σε νούμερα τηλεθέασης. Ήταν λίγο πιο κάτω από τις προσδοκίες για ένα καινούργιο σήριαλ και ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα από ό,τι μπορούσε να είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Οπότε ναι, έμεινε μια πικρία ότι κρίμα που η αγάπη που είχαμε εμείς γι’ αυτή τη σειρά δεν πέρασε στον κόσμο».

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του εξομολογήθηκε: Είμαστε μαζί από το 2005, αλλά τη γνώρισα στις πτυχιακές εξετάσεις μου ως ηθοποιός που είχε έρθει για να υποστηρίξει μία φίλη της. Της την έπεσα στην ψύχρα με χοντροκομμένο τρόπο και εξαφανίστηκε. Έπειτα από τρία χρόνια την ξαναβλέπω και της λέω: “Θέλεις…;”. Αυτή τη φορά ήμουν πιο ήρεμος. Πάνω στο δίμηνο της σχέσης μας αρχίσαμε να συγκατοικούμε».