Μπάρκα: «Είμαι η miss μπλοκ»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στο podcast γνωστού περιοδικού για την προσωπική της ζωή, το bullying που έχει δεχτεί και τις φήμες που την ακολουθούν.

Δανάη Μπάρκα: «Σβήνω, μπλοκάρω με το “καλημέρα”, είμαι η miss block»
Για το bullying που μπορεί να δέχτηκε ως παιδί, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Τολμώ να πω ότι δεν βίωσα μπούλινγκ στο σχολείο. Στο δημοτικό ήμασταν τόσο ρομαντικά παιδιά… Επειδή μεγάλωσα σε μια πολύ λαϊκή γειτονιά στο Περιστέρι, ήμασταν όλα τα παιδιά πολύ ενωμένα…Δεν ήμασταν παιδιά που κοροϊδεύαμε τους άλλους.

Στο γυμνάσιο, επειδή προέκυψε το «Είσαι το ταίρι μου» που έπαιζε η μαμά μου, μετά ήρθε ο τίτλος “κόρη Βίκυς”, για το Γυμνάσιο, οπότε έπαιρνα πολλή αγάπη λόγω της μαμάς μου. Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδί, που σε άλλη περίπτωση, για διάφορους λόγους θα μπορούσα να έχω δεχτεί αρνητικά σχόλια… Φρόντιζα πάντα, μέσω χιούμορ να προλαβαίνω τους άλλους και να λέω αυτό που σκέφτονται για να μη το πουν».

Στη συνέχεια, μίλησε για τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί της ερωτικής της ζωής και αποκάλυψε: «Μπόρες θα υπάρχουν πάντα στη ζωή, είτε είναι δίκαιο για μένα, είτε άδικο, είτε είναι παρεξήγηση, μπόρες θα υπάρχουν. Εκτός από την ομπρέλα όμως, υπάρχει και το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις μετά τη μπόρα. Ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου….

Εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες… Η ζωή δεν είναι αυτά όμως, η ζωή είναι τι έχουμε τώρα… Ο ρεαλισμός με επανέφερε στη ρομαντική διάθεση που είχα προ μπόρας. Δε θεωρώ ότι οι άνθρωποι του χώρου με έχουν στο μυαλό τους σαν τηλεοπτικό πρόσωπο, με έχουν νομίζω σαν ηθοποιό που κάνω μια εκπομπή… Νιώθω ένας άνθρωπος που ήρθε από κάπου, που κάνει αυτό που του ζητήθηκε με πολλή χαρά και περηφάνεια… τα αντιμετωπίζω όλα λίγο πιο θεατρικά… Έχω τους ίδιους φίλους από το Λύκειο… Είμαι πολύ κανονική.

Ίσως αυτή να ήταν η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω, αλλά ακόμα κι αυτό είναι ίσως ένα μάθημα, και για μένα και για όλους τους άλλους να ζήσουμε στα βουνά. Είμαι οκ. Οι υπόλοιποι νομίζω ότι το βίωσαν πιο έντονα από μένα… Κάθε χρονιά αν ψάξεις κάτι θα βρεθεί… Καμιά φορά είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους».

Επίσης, η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε πως: «Όση τρέλα έχω στη χαρά μου, άλλη τόση μαυρίλα έχω στα δύσκολά μου, στην αδικία, το μίσος… πάντα όμως, αν γράψω τα καλά και τα κακά μιας κατάστασης, τα καλά θα είναι περισσότερα… Γίνονται όλα μαθήματα… Δημόσια, ακόμα και στα δύσκολά μου, δε θα με δει εύκολα κάποιος να “πέφτω”…».