Νίνο σε Josephine: «Συγχώρεσε με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ»

Αυτός ο έρωτας δεν μπορεί να τελειώσει έτσι απλά! Ο Νίνο το απόγευμα της Τετάρτης δημοσίευσε ένα βίντεο με τη Josephine στο ηλιοβασίλεμα και μουσικό χαλί το τραγούδι του Μπράιαν Άνταμς Please forgive me ταγκάροντας την πρώην σύντροφό του και προσθέτοντας μια καρδιά δίπλα στο όνομά της.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του σε εκείνη δείχνοντας πως τα πράγματα ίσως να μην έχουν τελειώσει ανάμεσά τους.

Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». «Ο Νίνο δεν έχει καμία διάθεση να γυρίσει σελίδα. Το θέλει πάρα πολύ το κορίτσι. Θυμάστε ένα story που έκανε το οποίο κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά που έλεγε ότι είναι «Επίσημα ελεύθερος»; Από ό,τι κατάλαβα αυτό ήταν που ενόχλησε ιδιαίτερα τη Josephine και «έκλεισε την πόρτα».

Επειδή μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα και πάθος, ελπίζουμε ότι θα βρει το κλειδί και θα ξεκλειδώσει», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης και η Ελένη Τσολάκη έδωσε τη συμβουλή της.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επειδή τον ξέρω τον Νίνο για να βγάλει αυτή τη σχέση προς τα έξω και ο ίδιος, για να βγάλει αυτή τη σχέση προς τα έξω και να μιλήσει για το κορίτσι του, πραγματικά ήταν πολύ έντονο αυτό που έζησαν. Δεν τελειώνουν έτσι απλά αυτά τα πράγματα. Νομίζω ο Νίνο θέλει την επανασύνδεση».

Και αυτό το story το επιβεβαιώνει…