Ο Στάθης Σχίζας αποκαλύπτει για Μάριο–Ελευθερία

Δείτε όσα είπε ο Στάθης Σχίζας.

Στο «Πρωινό μας» ήταν σήμερα καλεσμένος ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μάλιστα, άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά με τις αποκαλύψεις του για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο μου είχε πει η Ελευθερία κάποια πράγματα. Γενικά το παιχνίδι έχει πάρει μια τροπή που είναι τελείως έξω από τα νερά μου, από την αξιοπρέπειά μου, τον τρόπο που έχω μεγαλώσει… Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο και ότι είναι ο θάνατός σου η ζωή μου.

Το παιχνίδι πέρασε σε ένα άλλο στάδιο που έγινε απάνθρωπο. Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, χτυπήματα στην ψυχολογία σου, στην ηθική σου, στην αξιοπρέπειά σου. Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν το κερασάκι στην τούρτα», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

ΣΤ.ΣΧ.: Ήρθε η Ελευθερίου off camera και μου είπε αυτά που μου είπε για την προσωπική μου ζωή και μετά πήγε στον Μάριο, ο οποίος της είπε “του τα είπες όλα;”.

Φ.ΣΚ.: Το είδες αυτό;

ΣΤ.ΣΧ.: Το είδα με τα μάτια μου αυτό.

Φ.ΣΚ.: Νίκο, ακούς;

ΣΤ.ΣΧ.: Και γελούσαν μεταξύ τους. Και να λέει “ναι ναι, του τα είπα όλα”. “Γιατί δεν πας να του διαλύσεις την ψυχολογία;”.

Φ.ΣΚ.: Το άκουσες αυτό;

ΣΤ.ΣΧ.: Ναι!

Φ.ΣΚ.: Πώς το άκουσες αυτό;

ΣΤ.ΣΧ.: Δεν είναι καμιά ζούγκλα τεράστια. Έξω από το συμβούλιο έγινε.