Σε πελάγη ευτυχίας ο Αντώνης Κανάκης!

O Αντώνης Κανάκης κρατάει πάντα πολύ χαμηλούς τόνους στα θέματα που αφορούν στην οικογενειακή του ζωή. Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» και της εκπομπής «Βινύλιο» έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

Ο Κανάκης και η σύντροφός του Επιστήμη Μπόνου απέκτησαν πριν από τρία χρόνια το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι και τώρα υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα αγοράκι.

Την είδηση μετέδωσε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, ενώ οι συνεργάτες της υπογράμμισαν ότι ο παρουσιαστής είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και του αρέσει να περνά χρόνο με την κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Κανάκης θα δώσει στο γιο του το όνομα του πατέρα του, Γιάννης.

Η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και του «Βινυλίου» αναμένεται από Ιανουάριο και µετά. Ο Αντώνης Κανάκης θα επικεντρωθεί στις οικογενειακές υποχρεώσεις του, ενώ δεν υπάρχει και ισχυρή «πίεση» στο συµβόλαιό του µε τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριµένα, το κανάλι του Φαλήρου έχει σύµβαση µε την εταιρεία παραγωγής του παρουσιαστή Tony Productions, η οποία προβλέπει πως η εταιρεία αµείβεται για κάθε επεισόδιο της εκποµπής. ∆ηλαδή, όσο οι δύο εκποµπές δεν «βγαίνουν» στον «αέρα», δεν υπάρχει οικονοµική υποχρέωση του σταθµού προς την εταιρεία παραγωγής.