Η Σοφία Μουτίδου καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από άνδρα στο γυμναστήριο

Ρατσιστική επίθεση σε γυμναστήριο στο Κολωνάκι, σχετικά με τα κιλά της, αποκάλυψε πως δέχτηκε η Σοφία Μουτίδου.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός υποστήριξε πως όταν έκανε παρατήρηση σε έναν άνδρα που έβαζε βαζελίνη στα αυτιά του, επειδή στη συνέχεια, θα βουτούσε στην πισίνα, εκείνος της επιτέθηκε λεκτικά, αναφερόμενος στο βάρος της.

Όπως αναφέρει, η ίδια τον ρώτησε αν θεωρεί πως αυτό που κάνει είναι σωστό, με εκείνον να της απαντάει: «Εγώ έρχομαι εδώ 14 χρόνια, εσένα πρώτη φορά σε βλέπω. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και να κολυμπήσεις στο Πέραμα». Τόνισε μάλιστα, πως ο εν λόγω κύριος ανέφερε σκόπιμα το Πέραμα, θεωρώντας πως θα την υποτιμήσει, αφού ο ίδιος ήταν σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση.

 

Η ηθοποιός εξήγησε μάλιστα, πως μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο γυμναστής, ο οποίος μάλιστα, δεν πήρε θέση. «Μήπως το παιδί δεν θέλει να χάσει τη θέση του;», αναρωτήθηκε στο βίντεο που δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου.

Παρακάτω, εξήγησε: «Μέρα δεύτερη της διαμάχης. Το γυμναστήριο στην εξύβριση αυτή δεν έκανε τίποτα. Κάλεσε απλώς τον κύριο και η υπεύθυνη μου είπε χθες “ο λόγος σας εναντίον του δικού του, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, άλλα λέει αυτός κι άλλα εσείς”. Ωστόσο μου κάνει εντύπωση πώς είναι ο λόγος του εναντίον του δικού μου, γιατί υπήρχε μάρτυρας. Υπήρχε ο γυμναστής, δεν ήμασταν μόνοι μας. Μία απλή ερώτηση, μήπως το παιδί φοβάται ότι θα χάσει τη δουλειά του; Και βλέπουμε λοιπόν, ένα κεντρικό γυμναστήριο να μην παίρνει θέση ουσιαστική σε ένα προσβλητικό γεγονός που έχει να κάνει με την ξεφτίλα μιας γυναίκας».