Σοφία Βογιατζάκη για το φιλί στον Σαρμπέλ

H Σοφία Βογιατζάκη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το φιλί που έδωσε στον Σαρμπέλ σε προηγούμενη εμφάνισή τους στη σκηνή του J2US.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε πως δεν δέχεται να γίνεται «σάκος του μποξ», επειδή κάποιοι θέλουν να βγάλουν κόμπλεξ και να σχολιάζουν πως οι δυο τους φιλήθηκαν για να «προκαλέσουν εντυπώσεις» και να «συζητηθούν».

«Κανείς σε αυτή τη χώρα δεν ακούει τον στίχο; Όλοι θεώρησαν ότι έγινε προς χάρην εντυπωσιασμού; Δεν έχουμε κανέναν λόγο να γινόμαστε σάκοι του μποξ για οποιοδήποτε κόμπλεξ», είπε χαρακτηριστικά.

«Όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του, βρίσκει και βαράει όποιον είναι στα φώτα. Δεν με απασχολεί, δεν το ακούω καν. Κατάλαβες τι λέω;», τόνισε στη συνέχεια η Σοφία Βογιατζάκη.

Το φιλί στον Σαρμπέλ στη σκηνή του «J2US»

Η Σοφία Βογιατζάκη και ο Σαρμπέλ διαγωνίστηκαν στη σκηνή του «Just The 2 Of Us», με το τραγούδι «Γίνεται» του Παντελή Παντελίδη.

Λίγο πριν τελειώσει το τραγούδι, η Σοφία Βογιατζάκη «εκμεταλλεύτηκε» τον στίχο «όμως με ένα μου φιλί καρδιά μου γίνεται», άρπαξε τον Σαρμπέλ και τον φίλησε στο στόμα, ρίχνοντάς τον κάτω «ξερό».