Τάμτα: «Επειδή έγινα πολύ μικρή γονιός»

Η Τάμτα μίλησε στον Νίκο Συρίγο και μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί για τα κιλά της, τη Eurovision αλλά και τη σχέση με την κόρη της.

Για την κριτική που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της ανέφερε ότι: «Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις σε όποια ηλικία θέλεις και άσ΄τους να λένε. Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι, παλαιότερα έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες».

Για το εάν θα ξανά πήγαινε στη Eurovision ανέφερε: «Η ομάδα της Κύπρου με την οποία είχα πάει στη Eurovision ήταν φανταστική. Αν μου συνέβαινε να είχα ξανά την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω μου. Όταν πήγα στη Eurovision με την Κύπρο το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% της επιλογής μου».

Για τη σχέση με την κόρη της ανέφερε: «Ως πολύ μικρή γονιός σαφέστατα έχω κάνει κι εγώ κάποια λάθη αλλά αυτά κάπως διορθώνονται όταν τα αντιλαμβάνεσαι και τα συζητάς. Όταν αισθάνομαι ότι οφείλω να της πω “συγγνώμη” το έχω κάνει με όλη μου τη χαρά».