Τριαντάφυλλος για Κατσούλη: «Δεν θέλω καμία σχέση μαζί του»

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε τις δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια και τοποθετήθηκε σχετικά με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου και τις σχέσεις του με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε δηλώσει για την αποχώρηση του Βασάλου: «Δεν το περίμενα να αποχωρήσει, ήταν μία άσχημη έκπληξη για μένα. Μπορεί να μην ήταν καλός παίκτης αγωνιστικά, αλλά νομίζω ότι του άξιζε να είναι στον τελικό. Δεν ξέρω όμως, τι έγινε τώρα με τη συσπείρωση στην 24ωρη ψηψοφορία».

Επιπλέον, είχε μιλήσει για τον Τριαντάφυλλο. «Τον αγαπώ τον Τριαντάφυλλο, όμως πολλές φορές φτάνει στα άκρα. Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι ο Ντάφυ θα είναι ο κουμπάρος των Κατσούλη-Ρουμελιώτη, αλλά τώρα τελευταία έμαθα ότι δεν θέλει να τον βλέπει», είχε πει.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενά του στην εκπομπή «Open Weekend», ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Όταν ο Βασάλος πήγαινε με το πούλμαν στο αεροδρόμιο, αντί να σκέφτεται το ταξίδι και το πώς θα είναι εκεί χωρίς τους δικούς του, έλεγε «τι θα κάνουμε τώρα που δεν έχουμε τον παίκτη που θα κάνει το 60%;». Ειρωνευόταν. Για αυτό το έκανα κι εγώ αυτό».

«Τον Τάκη τον έχω στηρίξει και το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος. Είναι μαγκιά του που ένας 50χρονος πήγε εκεί και έκανε όλα αυτά που έκανε. Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα «μακριά από τους Amigos». Μου έλεγε «ναι, εννοείται, τι λες τώρα;» και μετά τους έβλεπα μέσα να λένε ο ένας στον άλλο «φίλε μου». Εγώ δεν θέλω καμία σχέση», συμπλήρωσε κλείνοντας.