Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ποτέ για ένα κούρεμα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τις πιο δύσκολες συνεργασίες τις οποίες κλήθηκε να κάνει, το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρε ποτέ για ένα κούρεμα, ενώ αποκαλύπτει και το πρόβλημα υγείας που τον έκανε να αναθεωρήσει αρκετά πράγματα στη ζωή.

«Στην αρχή δεν μου άρεσε που πήγα στο Celebrity, ήθελα να φύγω. Μετά μου άρεσε, πήρα και κάποια χρήματα από εκεί. Στο J2US πιστεύω ότι το άξιζα, γι’ αυτό ξαναπήγα δεύτερη φορά, μ’ αγαπάει ο κόσμος. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία όμως πιστεύω πως ήταν το Dancing», δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Δεν είναι η δουλειά μου η τηλεόραση για να θέλω ντε και καλά να είμαι σε αυτήν. Στο My Style Rocks θα πήγαινα στην επιτροπή μαζί με τον Λάκη Γαβαλά, μου αρέσει πολύ», συμπληρώνει ο γνωστός κομμωτής.

«Όταν είχαμε συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, τότε που έκανε τις «Μαργαρίτες», είχαμε μία παρεξήγηση. Είχα μπει μέσα στο καμαρίνι, κάτι μου είπε εκείνη, δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν ήταν και η πιο εύκολη», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Πιο πολύ απ’ όλους είχα στεναχωρηθεί με τον Ψινάκη. Νόμιζα ότι θα ταιριάζαμε στο Fab5 και πως, εάν πήγαινε καλά αυτό, θα είχα και άλλη εξέλιξη», παραδέχεται στην κάμερα του MEGA αμέσως μετά.

«Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει ήταν 3.000 ευρώ, ήταν για χτένισμα όχι για κούρεμα. Δεν μου άρεσε να κάνω γάμους, οπότε ήμουν πολύ ακριβός για να μη με παίρνουν… αλλά μου τα έδιναν. Έτσι ανέβηκαν οι τιμές μου», αποκαλύπτει ο Τρύφωνας Σαμαράς σε άλλο σημείο της κουβέντας.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογείται: «Το 2019 παρουσίασα ένα πρόβλημα με το έντερό μου. Εκεί κατάλαβα πως δεν αξίζει να δουλεύω σαν σκλάβος αλλά ότι πρέπει να ζήσω τη ζωή μου».