Βρήκε νέο έρωτα η Μαίρη Συνατσάκη

Η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και καιρό αλλά κανένας από τους δύο δεν μιλάει έτσι και αλλιώς για την προσωπική του ζωή, οπότε δεν θα μπορούσε εύκολα να επιβεβαιωθεί μία τέτοια είδηση.

Όμως, λίγο καιρό αφότου μετακόμισε εκείνη στο νέο της σπίτι και θέλοντας να μοιραστεί τις νέες εικόνες από αυτό, οι διαδικτυακοί της φίλοι διαπίστωσαν πως εκτός από τον δικό της γάτο υπήρχε άλλος ένας που ανήκε, όπως αποδείχτηκε, στον Ίαν Στρατή.

Και τότε ήταν που η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο youtube.

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;» είπε η όμορφη παρουσιάστρια.

Σήμερα, το ΟΚ αποκαλύπτει ότι όντως οι δύο καλλιτέχνες είναι και επίσημα ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα έχουν συνεργαστεί μαζί στο μιούζικαλ HAIR το 2017 αλλά και στη μεταγλώττιση της ταινίας των κινουμένων σχεδίων Γέτι: Ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαίων.