Ξεκίνησαν οι εσωτερικές «μετακομίσεις» στον ΣΚΑΪ

Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και πού πηγαίνουν;

Η εποχή των εσωτερικών… μετακομίσεων φαίνεται πως μόλις ξεκινά για τον ΣΚΑΪ. Μετακομίσεις που φανερώνουν και τον σχεδιασμό του σταθμού για την επόμενη σεζόν. Τι ακριβώς εννοούμε;

Εκπομπές αλλάζουν πλατό και κάποιες άλλες δίνουν τον χώρο τους στις καινούριες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Αταίριαστοι επιστρέφουν οριστικά στο Φάληρο και μάλιστα αυτό θα γίνει αμέσως μετά το επίσημο τέλος της φετινής σεζόν. Δηλαδή, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στις 7 Ιουλίου, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, οι οποίοι θα συνεχίσουν και τον Ιούλιο, αναμένεται να επιστρέψουν στα πλατό του Φαλήρου, εκεί όπου βρίσκεται η ενημέρωση. Αυτή τη στιγμή οι Αταίριαστοι εκπέμπουν από το μεγάλο στούντιο των Μελισσίων, από όπου βγαίνει το Πρωινό μας και η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Στα Μελίσσια από το Γαλάτσι μετακομίζει πλέον το My Style Rocks και αυτό επιβεβαιώνει δύο πληροφορίες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Αρχικά, ότι το My Style Rocks θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβρη του 2023 αντί για τον Ιανουάριο του 2024 και επιπλέον, ότι ο ΣΚΑΪ παίρνει το παιχνίδι από την Acun Medya και θα το βγάλει στον αέρα ως εσωτερική παραγωγή. Όπως μαθαίνουμε, το κανάλι αγόρασε -ακριβά- τα δικαιώματα για δύο σεζόν και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Έτσι, η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου θα μοιράζονται από τη νέα χρονιά το πλατό τους με το reality μόδας.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει και ο Μάρκος Σεφερλής έρχεται. Οι πληροφορίες μας λένε ότι μετά το τέλος του Καλό Μεσημεράκι, στη θέση του θα στηθεί το σκηνικό του Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, το οποίο θα παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής και μαζί του θα είναι ο Έκτορας Μποτρίνι.