Ανδρομάχη για Σάλτη: «Όλα για κάποιον λόγο γίνονται στη ζωή»

«Το «Παράλληλη αγάπη» υπήρξε σταθμός στην πορεία μου» διευκρινίζει η Ανδρομάχη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ανδρομάχη μαζί με τον συνάδελφο της, Γιώργο Λιβάνη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά. Μεταξύ άλλων, σε αυτήν, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην έντονη ανταγωνιστικότητα που επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς και την «κόντρα» με τη Χριστίνα Σάλτη.

Έχετε νιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους σας;

Το 80% των ανθρώπων του χώρου είναι έτσι. Πολλές φορές με παρεξηγούν, γιατί φαίνομαι ξινή ή σνομπ, αλλά δεν είναι έτσι. Απλά δεν είμαι από τις κοπέλες που χαζογελάνε όλη την ώρα. Έχω κληθεί πολλές φορές να λύσω παρεξηγήσεις που δεν τις έχω δημιουργήσει και αυτό είναι το χειρότερο μου.

Κάτι τέτοιο έγινε και πέρσι νομίζω με το τραγούδι «Παράλληλη αγάπη» που την ίδια περίοδο το κυκλοφόρησες σε ένα medley στο Youtube και η Χριστίνα Σάλτη σε επανεκτέλεση.

Η όποια παρεξήγηση υπήρξε τότε, αν περνούσε από το χέρι μου, θα είχε αποφευχθεί. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται στη ζωή και όσο ζεις ωριμάζεις. Δεν θα σταματήσω όμως να τραγουδάω ποτέ αυτό το κομμάτι, που αγαπώ τόσο πολύ. Υπήρξε σταθμός στην πορεία μου.