Αντώνης Λουδάρος: «Παιδί μαμούθ έγραφαν για μένα οι εφημερίδες»

«Τώρρα πια μπορώ να πω ότι είναι συγχωρεμένος από μένα ο πατέρας μου» ομολόγησε, επίσης, ο Αντώνης Λουδάρος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Λουδάρος στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, η οποία προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Astra Tv. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς για την γέννηση του και την «αγκαλιά» που έκαναν σε αυτήν τα τοπικά μέσα καθώς και την σχέση με τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Λουδάρος εξομολογήθηκε πως «γεννήθηκα σχεδόν έξι κιλά. Οι εφημερίδες της εποχής γράψανε ότι γεννήθηκε ένα παιδί «μαμούθ» γιατί βγήκα με τον αμνιακό σάκο και δεν το λέω ψέματα. Το γράψανε οι εφημερίδες της εποχής και το είπαν στο ραδιόφωνο ότι γεννήθηκε ένα παιδί τέρας, δεν ξέρω τι παιδί ήταν αυτό. Πάντως οι δικοί μου άνθρωποι και ο πατέρας μου έλεγαν «Αντώνη, το λέγανε στο ραδιόφωνο» σαν κάτι πια εξωπραγματικό».

«Θυμάμαι ότι 12 χρονών, που έχασα την μητέρα μου, αυτό που σκέφτηκα ήταν πως «και τώρα Αντώνη πρέπει να σταθείς στα πόδια σου». Ένιωσα σαν να είμαι 90 χρονών, ήμουν εντελώς μόνος και έπρεπε να πορευτώ στη ζωή βάζοντας το μυαλό στο κεφάλι μου. Μου έφυγε δηλαδή όλη η παιδικότητα μου».

«Τότε θύμωσα κάπως με τον πατέρα μου γιατί ένιωσα μια δεύτερη απόρριψη και απώλεια. Δεν ήταν όμως πραγματικότητα γιατί πέρασα αρκετά χρόνια θυμωμένος μαζί του, χωρίς να του το δείχνω ποτέ, αλλά είχα την αλήθεια του. Δεν μπορούσε και εγώ αυτό τώρα πια μπορώ να πω ότι είναι συγχωρεμένος από μένα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντώνης Λουδάρος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.