Απίστευτο σχόλιο από τον Σπύρο Μαρτίκα για την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Survivor: «Κουνάς την ουρίτσα σου στα μπατζάκια όλων των παικτών από τα γραφεία, πριν ξεκινήσουμε ακόμα»

Σε άλλο επίπεδο έχει πάει ο Σπύρος Μαρτίκας τα σχόλιά του εναντίον της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor, επειδή απλά τον ψήφισε για αποχώρηση. Ο παίκτης ξεκίνησε με έναν ηπιότερο σχολιασμό και στην συνέχεια εκτόξευσε προσβολές, αναφέροντας ότι έκανε τα πάντα πριν μπει στο παιχνίδι για να παραμείνει.

«Λυπάμαι Σταυρούλα μου για την συμπεριφορά σου με το που συμμετείχες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την Αθήνα κιόλας έχεις επισκεφτεί το μαγαζί του Σάκη δύο τρεις φορές και φάνηκε από τα στόρι σου. Κουνάς την ουρίτσα σου στα μπατζάκια όλων των παικτών από τα γραφεία, πριν ξεκινήσουμε ακόμα. Δεν μιλάς στον Στάθη και τον έχεις απομονώσει. Που σε στήριξε τόσο πολύ. Γιατί; Γιατί θεωρείς ότι κουνώντας τα μπατζάκια σου σε κάποια μεγάλα ονόματα εδώ μέσα, θα κρατηθείς σε αυτό το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

«Δεν μπορείς να σταθείς από μόνη σου. Πρέπει ή να γλείψεις ή να προδώσεις. Έτσι θα σταθείς. Ο κόσμος όμως πέρυσι με το που με πρόδωσες, την επόμενη εβδομάδα σε απέβαλε. Εκτίμησα λάθος κι εσύ δεν εκτίμησες πόσο καλό σου έκανα πέρυσι. Με πείραξε και παρασύρθηκες από την πρόταση της Ευρυδίκης κι ελαφρά τη καρδία μου έριξες μία ψήφο» πρόσθεσε για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, μιλώντας με σκληρά λόγια εναντίον της στο Survivor.