«Χείμαρρος» η Ρούλα Κορομηλά για όλους και για όλα

«Θεωρώ ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα για να θίξουμε την ψυχολογία των συναδέλφων μας» υπογράμμισε η Ρούλα Κορομηλά.

Με αφορμή την επιστροφή στο Σπίτι με το MEGA, η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της παύση και τους αιχμηρούς σχολιασμούς εκπομπών για άλλες εκπομπές σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε πως «ήταν συνειδητή η επιλογή να κάνω παύση από την τηλεόραση. Δεν υπήρχε ποτέ φόβος ότι αν θα φύγω, ποιος θα μου πάρει τον θρόνο μου. Δηλαδή μην το φοβόμαστε αυτό το πράγμα, που λέμε «α, θα φύγω και θα έρθει ο άλλος τώρα να πάρει την καρέκλα μου». Και να πάρει την καρέκλα σου, οι συγκρίσεις δεν είναι εφικτές καμιά φορά. Οπότε λέω κάποια στιγμή πως «νομίζω ότι δεν πρέπει να κάνω άλλο τηλεόραση, να σταματήσω, να ξεκουραστώ και να κοιτάξω κάποια άλλα πράγματα». Και πράγματα ήθελα να κάνω στην προσωπική μου ζωή και βεβαίως όταν δουλεύεις από το 1988, έχοντας δουλέψει και άλλα 15 χρόνια πριν, υπάρχει κούραση και κόπος».

«Κάθισα σπίτι μου και είπα θα ρισκάρω, θα κάνω κάτι άλλο. Αν μου πετύχει, μου πέτυχε. Όλα αυτά τα χρόνια πορείας σαφώς και έκανα πράγματα τα οποία δεν μου πέτυχαν και δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα που θα ήθελα εγώ ιδανικά να έχω. Νομίζω όμως ότι έτσι είναι η ζωή. Πάντα δεν μπορείς να είσαι πρώτος και πάντα δεν μπορείς να κάνεις τα τέλεια πράγματα».

«Τα νούμερα δεν κάνουν τον παρουσιαστή. Τα νούμερα βοηθάνε το κανάλι, βοηθάνε την ψυχολογία του παρουσιαστή και βεβαίως καθορίζουν την πορεία μιας εκπομπής. Εκεί που θεωρώ ότι μπερδευόμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας οι συνάδελφοι μεταξύ μας: Δεν θεωρώ φρόνιμο να ασχολείται η εκπομπή σου με άλλη εκπομπή, με άλλο συνάδελφο σου, που για κάποιους λόγους δεν έχει τα αναμενόμενα ή τα ιδανικά νούμερα. Το θεωρώ αυτό και προσβλητικό και απαράδεκτο και δίνουμε έτσι την εικόνα στο τηλεοπτικό κοινό που μας παρακολουθεί ότι είμαστε άρμεγε και κούρευε! Ότι μεταξύ μας σφαζόμαστε και ότι υπάρχει ένας ανταγωνισμός ο οποίος είναι αθέμιτος».

«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει αλλά καλό είναι και να μην υπάρχει και σε κάθε περίπτωση να μην το βγάζουμε προς τα έξω. Εμένα αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ και θεωρώ ότι γίνεται εσκεμμένα για να θίξουμε την ψυχολογία των συναδέλφων μας» πρόσθεσε, ακόμα, η Ρούλα Κορομηλά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.