Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό»

«Δεν πήγα στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη, γιατί στις Μαλδίβες πας τον χειμώνα, δεν πας τώρα που έχει μουσώνες», απαντά το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας.

Στην κάμερα του Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, ενώ ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τις σχέσεις της με την Ιωάννα Τούνη.

«Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το θέλαμε με τον σύζυγό μου. Τώρα είμαι έτοιμη για δράση. Όταν είχε συμβεί ο χωρισμός μας, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά», δηλώνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε. Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου.

Του είπα δεν με νοιάζει, ας χτυπιέσαι όσο θέλεις εγώ θα ανεβάσω φωτογραφία μας στα social media. Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του», εξομολογείται αμέσως μετά το γνωστό μοντέλο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παραβρέθηκε στα γενέθλια της φίλης της, Ιωάννας Τούνη, στις Μαλδίβες, βάζοντας τέλος στις φήμες γύρω από την ποιότητα των σχέσεών τους.

«Δεν πήγα στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη, γιατί στις Μαλδίβες πας τον χειμώνα, δεν πας τώρα που έχει μουσώνες. Να αφήσω την Ελλάδα να πάω στους μουσώνες; Με κάλεσε αλλά εκείνο το διάστημα ήμουν εκτός με τον σύντροφό μου, λείπαμε. Δεν ξέρω πως της βίδωσε να πάει εκεί πέρα. Ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό», τονίζει.

«Η Ιωάννα έχει όρεξη για ζωή. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι σαν πεθερά, «το παιδί, το παιδί». Η Ιωάννα είναι πιο περιπετειώδης. Νονοί του παιδιού είναι η Στέλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, όχι εγώ. Τα παιδιά κάνουν πολλά περισσότερα χρόνια παρέα απ’ ό,τι κάνουμε εμείς και έχουν προτεραιότητα», επισημαίνει κλείνοντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη.