Εύη Βατίδου: Δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση

H Εύη Βατίδου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε τόσο στην προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της, μετά από κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε, όσο και στις πλαστικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, η ίδια εξήγησε πως δεν της έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

«Δεν έχω δεχτεί καμία σεξουαλική παρενόχληση από τον κόσμο της τέχνης και του θεάματος. Τα δικά μου προβλήματα ήταν ευρέως γνωστά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Ό,τι είχα να πω, είχα το θάρρος και το είπα εκείνη τη στιγμή που μου συνέβαινε», δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή, πολλά έχουν ξεπεραστεί κι εγώ κάνω τις δικές μου προσπάθειες, με όποιον τρόπο μπορώ, να σταθώ δυνατή κι ανεξάρτητη στα πόδια μου. Έχω έναν χαρακτήρα που δεν επέτρεπε και δεν έδινε περιθώρια σε κανέναν να με παρενοχλήσει. Είχα πάντα τον τρόπο να προχωράω μπροστά και να τα ξεπερνάω αυτά».

Τέλος, η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε αν έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση. «Όχι, έχω κάνει μόνο δερματολογικές θεραπείες, μπότοξ και νήματα», εξήγησε κλείνοντας.