Γαρμπή: «Ποτέ δεν κυνήγησα την επιτυχία εμμονικά»

«Πάντα έκανα τραγούδια με γνώμονα το τι ένιωθα στο πρώτο άκουσμα. Το τραγούδι πρέπει να μιλά στην καρδιά μου» ομολογεί η Καίτη Γαρμπή.

H Καίτη Γαρμπή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Real life και την δημοσιογράφο Χρύσα Κακιώρη με αφορμή την αυλαία του J2US. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς για το κυνήγι της επιτυχίας, τα άγχη της διάρκειας αλλά και την προτεραιότητα για την ευημερία των αγαπημένων της ανθρώπων.

Κυνηγάτε την επιτυχία ή έχετε υπάρξει χαρούμενη από μια συνεργασία ή από ένα τραγούδι που μπορεί να μην το άκουσαν πολλοί, αλλά είχε νόημα για εσάς;

Ναι, έχει γίνει αυτό, να μην ακουστεί όσο θα άξιζε, αλλά συμβαίνει να χάνονται τραγούδια σε έναν δίσκο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που παίζουν τα ραδιόφωνα με playlist. Κάποτε οι παραγωγοί άκουγαν όλο τον δίσκο και έπαιζαν τραγούδια που ήταν διαφορετικά από αυτό που προωθούσαμε εμείς και τα έκαναν επιτυχία! Εγώ πάντα έκανα τραγούδια όχι με γνώμονα την επιτυχία, αλλά με το τι ένιωθα στο πρώτο άκουσμα. Το τραγούδι πρέπει να μιλά στην καρδιά μου, να παθιαστώ και να το ερμηνεύσω. Δεν γίνεται κι αλλιώς δηλαδή, αν δεν αγγίξει το δικό μου συναίσθημα, πως θα καταφέρω να το φτάσω στον κόσμο; Θέλω τραγούδια που θα κάνουν χαρούμενη την ψυχή μου, που θα μας πάνε ένα βήμα παραπάνω εμένα και το κοινό μου και θα είναι μια καινούργια πρόταση.

Διάρκεια και επιτυχία. Σας άγχωσε ποτέ η επιτυχία;

Όχι, γιατί ποτέ δεν κυνήγησα την επιτυχία εμμονικά. Η επιτυχία είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων. Είναι προτεραιότητα, είναι θυσίες, είναι αφοσίωση στον στόχο και πάρα πολλή δουλειά. Αν και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, προτεραιότητα μου είναι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι και η ευημερία τους. Αν είναι αυτοί καλά, είμαι και γω και έτσι ορίζω τη δική μου επιτυχία.