Γιώργος Λέντζας: «Τελειώνοντας το World Party ένιωσα μια κολοσσιαία αδικία»

Ο Γιώργος Λέντζας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την κατάθλιψη που παραλίγο να πάθει, αλλά και το «World Party».

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Πέρασα ένα μεγάλο φεγγάρι που προσπαθούσα να δω πώς λειτουργεί η ζωή κι είναι μια διαδικασία πολύ δύσκολη και χρονοβόρα. Σου έρχονται ενοχικές καταστάσεις στο κεφάλι, δεν μπορείς να είσαι ποτέ καλά με τους ανθρώπους γύρω σου μέχρι να καταφέρεις να είσαι καλά με τον εαυτό σου», είπε αρχικά.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τη μοναχικότητα, εγώ ένιωσα ότι έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Πέρασα από κατάθλιψη και βιώνω τα απόνερά της ακόμα ως λειτουργία, υπάρχουν πολλές μέρες που δεν βρίσκεις τη δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι. Η συνειδητοποίηση και η βοήθεια είναι τα μοναδικά πράγματα που λειτούργησαν», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το World Party που παρουσίαζε με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, είπε: «Έκανε τον κύκλο του, ήταν το κομμάτι των χαρακτήρων του που το έκανε τόσο μεγάλο. Τα δύο πράγματα που ένιωσα ότι πρέπει να απαντήσω στον εαυτό μου για να κλείσω το κεφάλαιο μέσα μου ήταν μία κολοσσιαία αδικία που ένιωσα για πράγματα και για credit που αποστερήθηκα από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι εσωτερικό, είναι το κομμάτι της δημιουργίας που μπόρεσα να μου το δώσω με παραγωγές με πρωτότυπο περιεχόμενο. Τα λεφτά είναι κάτι που προσπαθώ να μην δίνω σημασία».

Όσο για την απόφαση να κλείσει αυτόν τον κύκλο, ανέφερε: «Είναι αυτό που λέμε με τις σχέσεις ότι μία σχέση διαλύεται, όταν έστω ένας από τους δύο σταματά να προσπαθεί».

Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε επίσης, για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν και μιλούσαν για ρήξη στη σχέση του με τους άλλους δύο παρουσιαστές. «Με ενοχλούν όσα γράφονται. Ό,τι κι αν ένιωσα, οφείλω να το προστατεύσω. Δεν θέλω να πω κακό λόγο για έναν άνθρωπο που έχει υπάρξει στην ζωή μου συνολικά και επίσης είναι σαν να ακυρώνω μια επιλογή που είχα κάνει στο παρελθόν. Είναι τρομακτικό λάθος να κρίνεις τις αποφάσεις του τότε, με τις γνώσεις τους σήμερα. Προχωράς και συνεχίζεις ανάλογα. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι άνθρωπος», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. «Γενικά, φρικάρω με το να την προβάλω. Δεν προβάλω καν τις απόψεις μου, θέλω να με κρίνουν μόνο από τη δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρει να δείχνω την προσωπική μου ζωή στον κόσμο. Δεν έχω κρύψει καμία μου σχέση, δεν κυκλοφορώ σε μέρη που υπάρχουν φωτογράφοι και όχι επειδή το σνομπάρω, αλλά δεν θα περάσω καλά εκεί», είπε κλείνοντας.