Η Γωγώ Τσαμπά εξομολογείται: «Ήθελα να τον παντρευτώ»

«Στεναχωρήθηκα από την προηγούμενη σχέση μου. Έβαλε όρο να αφήσω τη δουλειά μου κι εγώ το δέχθηκα, γιατί ήμουν ερωτευμένη. Ήρθε απ’ έξω αλλά δεν μπήκε μέσα ποτέ», αποκαλύπτει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο του «Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από Τη Δική Σου» βρέθηκε σήμερα (13/12) η Γωγώ Τσαμπά. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού φόρεσε την ποδιά της και μαζί με τον Άκη Δείξιμο μπήκαν στην κουζίνα για καλό σκοπό.

Έχοντας απέναντι τους Droulias Brothers, οι δύο συνάδελφοι ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό να εντυπωσιάσουν τον Έκτορα Μποτρίνι με το πιάτο τους και να ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δράση του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής διαδικασίας η Γωγώ Τσαμπά συνομίλησε με τον Μάρκο Σεφερλή και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε την επιθυμία που είχε στο παρελθόν να παντρευτεί.

«Νομίζω ότι η ιδέα του γάμου έχει φύγει από μένα. Δεν λέω βέβαια μεγάλα λόγια. Αν είναι να συμβεί, ας έρθει για καλό και όχι για παίδεμα και άλλες στεναχώριες. Δεν θέλω», παραδέχεται αρχικά η τραγουδίστρια.

«Στεναχωρήθηκα από την προηγούμενη σχέση μου. Ήθελα να παντρευτώ, δέχθηκα την πρότασή του αν και έβαλε τους όρους του σχετικά με τη δουλειά. Ήθελε να την αφήσω. Είχαμε βάλει όριο τα 2 χρόνια. Ήμουν τόσο ερωτευμένη», περιγράφει στη συνέχεια η Γωγώ Τσαμπά.

«Είπα ναι, γιατί ήταν μία πολύ άσχημη περίοδος της ζωής μου. Τον προσκάλεσα αλλά δεν ήρθε στο ραντεβού που του είχα πει. Ήρθε απ’ έξω αλλά μέσα δεν ήρθε ποτέ. Κι έτσι τελείωσε αυτή η σχέση. Να είναι καλά εκεί που είναι, να χαίρεται τα παιδάκια του και όλη του την οικογένεια», κατέληξε στην προσωπική της ιστορία η Γωγώ Τσαμπά.