Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η συγκινητική αποκάλυψη στον αέρα της ΕΡΤ

«Ακόμα μου μιλάνε και για τη σειρά και για το ρόλο μου. Με ρωτάνε αν θα υπάρξει έκτος κύκλος», λέει η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» ήταν σήμερα η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Το σόι σου» και έκανε και μια συγκινητική αποκάλυψη.

«Συνήθως στις συντροφικές σχέσεις πάντα έχεις ένα υποκοριστικό. Αλλά δεν νομίζω να άντεχα έναν άντρα μαμάκια, θα ήταν λίγο δύσκολο. Νομίζω στην “Αντωνία” άρεσε πάρα πολύ αυτό, γιατί είχε και έντονο το μητρικό στοιχείο και ήταν πολύ χαρούμενη. Βέβαια, είχε θέμα με την πεθερά της, την Αλεξάνδρα», είπε αρχικά η Ιωάννα Ασημακοπούλου για το ρόλο της στο “Σόι σου”.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Ακόμα μου μιλάνε και για τη σειρά και για το ρόλο μου. Με ρωτάνε αν θα υπάρξει έκτος κύκλος. Στην περίοδο του κορονοϊού, πολλοί μου έλεγαν ότι “μας στήριξε ψυχολογικά”.

Το πιο συγκινητικό ήταν πριν από λίγο καιρό που συνάντησα μια νοσηλεύτρια, μου είπε ότι είναι σε μια πτέρυγα με ανθρώπους που έχουν κάποιο διατροφικό ζήτημα, και μου είπε “σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί χωρίς το Σόι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έτρωγαν, το βλέπουν κάθε μεσημέρι”. Ήταν πολύ συγκινητικό».