Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω το παιδί μου τρεισήμισι μέρες την εβδομάδα»

«Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είμαι κλεισμένος στην τουαλέτα, να κλαίω και ταυτόχρονα μέσα να τραγουδώ για να μην καταλάβει το παιδί» δήλωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για το μεγάλωμα του γιου του σε συνεννόηση με την πρώην σύζυγό του, Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Το παιδί είναι 7,5 και το έχω τρεισήμισι μέρες. Η πιο πρακτική δυσκολία είναι να τον έχω εγώ, να είμαι χάλια και να πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου για να μην καταλάβει τίποτα. Αυτό μπορεί να με διαλύσει. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είμαι κλεισμένος στην τουαλέτα, να κλαίω και ταυτόχρονα μέσα να τραγουδώ για να μην καταλάβει το παιδί. Δεν θέλω το παιδί μου να νιώσει τίποτα αρνητικό στην ζωή του» ανέφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Από τότε που έκανα παιδί, κοιμάμαι πέντε ώρες. Η μητέρα του είναι ένας πολύ ευφυής, έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος κι έχει φέρει πολύ το κοινωνικό κομμάτι το πως συμπεριφερόμαστε. Κάτι που δεν υπήρχε στην δική μας εποχή. Εγώ λειτουργώ ενστικτωδώς ως πατέρας, που λατρεύει τον γιο του» πρόσθεσε.