Καραβάτου: «Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε με τον Κρατερό, ο Αρίωνας όχι»

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε ενστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η Ελένη Τσολάκη για το Πρωινό Σου Σου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και τον χωρισμό της από το Κρατερό Κατσούλη.

«Δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι χαίρομαι που έφυγα από την τοξική σχολιαστική πλευρά της τηλεόρασης. Η επιλογή αυτή έχει άλλες δυσκολίες, άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς που μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα. Αυτό το κομμάτι που κάνεις εσύ είναι κάτι που χαίρομαι που μπορώ να αποφύγω. Δε νομίζω ότι είναι πιο καυστικό και αυστηρό το gossip τώρα. Θυμάμαι τι κάναμε στο Κους Κους και απορώ. Αυτό που δεν γινόταν είναι ότι η μια εκπομπή μιλάει για την άλλη εκπομπή… Ήταν ένας ηθικός κώδικας δικός μας» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς, ο Αρίωνας όχι. Η κόρη μου έχει πάρει το χιούμορ μου ενώ ο Αρίωνας είναι ίδιος με μένα. Όλοι λένε ότι η Αέλια μοιάζει με τον Κρατερό. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε ενστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε. Η Αέλια και ο Αρίωνας πήραν τη θέση που τους αξίζει και χωρίς εγωισμούς» πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου.