Κατερίνα Λέχου: «Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου»

«Έφυγα 35 χρονών από το σπίτι. Είναι πολύ αργά, δεν είναι σωστό, δεν είναι υγιές» δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το τίμημα που πλήρωσε, επειδή άργησε να φύγει από το σπίτι των γονιών της και την οικογενειακή θαλπωρή.

«Όταν ήμουν υπό τη σκέπη της οικογένειάς μου, αυτό είχε ένα μεγάλο τίμημα γιατί άργησα πάρα πολύ να ενηλικιωθώ και να ανδρωθώ. Αλλά εντάξει πλήρωσα αυτό το τίμημα. Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου κι όχι τόσο αργά. Έφυγα 35 χρονών από το σπίτι. Είναι πολύ αργά, δεν είναι σωστό, δεν είναι υγιές» ανέφερε η Κατερίνα Λέχου.

«Για να μην κάνω αυτούς τους συμβιβασμούς και να μπορώ να λέω όχι. Θα έπρεπε να φύγω νωρίτερα και να έχω το θάρρος να εξασφαλίσω αυτά τα λεφτά με έναν άλλο τρόπο. Δεν θα έκανα πράγματα που δεν μου άρεσαν, άρα θα έκανα μία άλλη δουλειά. Αλλά αυτή η λύση με βόλευε, ήταν πιο εύκολη με τις δυσκολίες της όμως γιατί σου στερούνται πράγματα. Όταν έφυγα από τους γονείς μου, ήμουν ένα χρόνο στο σπίτι με τις κούτες» πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου.