Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους Δύο Ξένους

«Στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” μάλωναν τα παιδιά μεταξύ τους. Μια μέρα μας είπαν αντίο σας και μην ξανάρθετε», είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους Δυο Ξένους, το κόψιμο της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», τις προτάσεις γάμου στη Δήμητρα Παπαδήμα και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Δεν είχα προτάσεις για την τηλεόραση αλλά και αυτές που ήρθαν δεν μ’ ενδιέφεραν. Ξεπερνιόμαστε λίγο, λίγο. Δεν πειράζει. Βγαίνουν νέα παιδιά. Δεν έχω κανένα παράπονο, χορτάτος είμαι. Δεν μπορώ να παίζω μέχρι να φτάσω 280 χρονών. Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση 40 χρόνων που κάνουν τους ογδοντάρηδες», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε στη συνέχεια: «Είχα πολύ καλή συνεργασία στους Δυο ξένους με όλους. Ο Αλέξανδρος Ρήγας με βοήθησε πολύ. Δεν είναι όλες οι συνεργασίες καλές. Στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” μάλωναν τα παιδιά μεταξύ τους. Μια μέρα μας είπαν αντίο σας και μην ξανάρθετε».

Για την συνεργασία που είχε με την Δέσποινα Βανδή και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στους Δύο Ξένους. Η Δέσποινα στα γυρίσματα ήταν απλή, φιλική και επαγγελματίας. Καθόλου βεντέτα. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη ήταν εξαιρετική. Η Μίρκα είναι από τις αγαπημένες μου. Ξέρει πάντα πολύ καλά τη θέση της. Δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα».

Για τη σύντροφο της ζωής του, Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Μετά το πρώτο ραντεβού με τη Δήμητρα στεναχωρήθηκα γιατί άργησα. Την πήρα μετά από καιρό και μου είπε “άντε παράτα με”. Μετά ήρθε ο έρωτας. Δεν ζηλεύω πια τη Δήμητρα ούτε εκείνη εμένα. Αυτά είναι ανησυχίες νέων και αβέβαιων ανθρώπων.

Μου έχει κάνει και εκείνη πρόταση γάμου της είπα “όχι τώρα δεν θέλω εγώ”. Εκείνη ήθελε κοινωνικό γάμο. Εγώ της είχα πει να πάμε να κρυφτούμε κάπου. Να πάμε στο δημαρχείο, να βάλουμε μια τζίφρα να τελειώνουμε. Θα της ξαναέκανα πρόταση. Την αγαπάω τη Δήμητρα. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

Σχετικά με την περιπέτεια υγείας που πέρασε, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Δεν με φόβισε η περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι λίγο μοιρολάτρης. Είπα “αν μου έρθει, μου ‘ρθε”. Η Δήμητρα προσπαθεί να με κουλαντρίσει. Μου δίνει να τρώω κολοκυθάκια βραστά. Εγώ βγαίνω έξω και τρώω κοντοσούβλια».

Για τα επαγγελματικά του σημείωσε: «Είμαστε σε περιοδεία με τον Κώστα Φλωκατούλα με την παράσταση ”Μποστ και Φλοξ”. Πολύ ωραία και τρυφερή κωμωδία. Το έργο το έγραψε η Δήμητρα και μιλάει για την αξία της φίλιας».