Ο Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

«Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Λαγούτης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τη σχέση με την συνάδελφο του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε αρχικά πως «η σχέση μας είναι γνωστή και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε. Ναι, είμαι πάρα πολύ ωραία. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και αυτό βγαίνει προς τα έξω». Στη συνέχεια ακολούθησε ένας απολαυστικός, ομολογουμένως, διάλογος του ηθοποιού με το δίδυμο των παρουσιαστών.

Θ.Α.: Συγκατοικείτε; Μένετε μαζί;

Π.Λ.: Εντάξει, τώρα. Αρχίζεις και μπαίνεις σε λεπτομέρειες γαργαλιστικές. Ε, σχεδόν. Ψιλομένουμε μαζί, ναι.

Ν.Ζ.: Είναι καιρός, ρε παιδί μου; Είναι πολύ καιρός και μαθεύτηκε τώρα;

Π.Λ.: Όχι, είναι τόσο, κανένα πεντάμηνο – εξάμηνο. Είμαστε πολύ καλά.

«Αυτό το κομμάτι αφορά και άλλον άνθρωπο οπότε και αυτό που λέω το έχουμε συζητήσει. Ότι, ναι, θα το πω. Δεν το κρύβουμε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πέτρος Λαγούτης με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ωστόσο να επιμένουν στο συγκεκριμένο θέμα.

Θ.Α.: Είσαι καλά; Ικανοποιημένος, χαρούμενος, ευτυχισμένος;

Ν.Ζ.: Μιλάμε ακόμα για την σχέση;

Θ.Α.: Για τι θες να μιλήσουμε άλλο;

«Είμαι πολύ καλά. Παιδιά, κοιτάξτε, είμαι σε μια ηλικία που πια δεν μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτήν. Δηλαδή δεν έχω λόγο να είμαι σε μια σχέση. Έχω φίλους, έχω παιδιά, έχω πολύ δουλειά. Αν δεν βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που, εύχομαι και γω αλλά και αυτή φυσικά, να είναι συν στη ζωή μου και χαρά και ομορφιά και θετικότητα δεν μπαίνω σε μια σχέση.» πρόσθεσε, επίσης, ο Πέτρος Λαγούτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.