Η Πηνελόπη Πιτσούλη «καρφώνει» πασίγνωστη ηθοποιό

«Όταν δεν γελούσαν με τις ατάκες της, έμπαινε μέσα και μου έλεγε: εσύ κάνεις τον Καραγκιόζη, γι’ αυτό γελάνε μαζί σου», αποκαλύπτει η σπουδαία ηθοποιός.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε σήμερα (4/12) η Πηνελόπη Πιτσούλη. Τη γνωστή ηθοποιό υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για το παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες της συνεργασίες.

«Δεν νιώθω την υποχρέωση να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Το να κάνεις τον άλλον να κλάψεις, είναι πάρα πολύ εύκολο. Στην κωμωδία όμως δεν γελάνε, αν δεν τους αρέσει, και ειδικά στην επιθεώρηση το εισπράττεις χέρι με χέρι. Γελάσανε; Τα κατάφερες. Δεν γελάσανε; Λες: με τι να φύγω; Με την όπισθεν;», παραδέχεται η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Εγώ ποτέ δεν έπαιξα φτιαχτά. Έλεγα το κείμενο φυσικά. «Μην σώσετε και γελάσετε», έλεγα από μέσα μου. Εγώ θα πω το κείμενο και, αν δεν γελάσετε, δεν θα γελάστε με τον Λαζόπουλο που το έγραψε. Και έπεφτε το θέατρο, δεν έκανα απολύτως τίποτα. Χειροκροτήματα, φωνές, γιούρια, ώπα», εξομολογείται η δημοφιλής ηθοποιός.

«Έτσι και έβγαινε κάποιος συνάδελφος – ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε γιατί είμαστε και κύριοι – και δεν έπαιρνε ούτε ένα χειροκρότημα, ούτε ένα γέλιο, έμπαινε μέσα και έλεγε: ποιος έφταιγε; Η Πιτσούλη», περιγράφει στη συνέχεια η Πηνελόπη Πιτσούλη στην κάμερα της ΕΡΤ1.

«Μου έλεγε: κάνεις τον Καραγκιόζη και γελάνε. Έλεγα από μέσα μου: μέτρα μέχρι το 10 και μην της απαντάς. Της έλεγα: κοίταξε να δεις, τον Καραγκιόζη δεν τον κάνω, απλώς μου έτυχε καλό κείμενο. «Όχι εγώ σε βλέπω τι κάνεις», μου απαντούσε εκείνη. Έλεγες: Παναγία μου, ας μην κάνω επιτυχία, μόνο να με αφήσουν ήσυχη», καταλήγει στην περιγραφή της η Πηνελόπη Πιτσούλη.