Συγκλονίζει η Δέσποινα Καμπούρη: «Πέρασα βαριά επιλόχειο κατάθλιψη»

Στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου η Δέσποινα Καμπούρη. Η δημοσιογράφος μίλησε στη Τζένη Θεωνά για την περίοδο που έδωσε την δική της μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Όσα είπε η Δέσποινα Καμπούρη

«Η περίοδος της λοχείας ήταν πάρα πολύ ζόρικη, ειδικά την πρώτη φορά αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Η αλήθεια είναι ότι το έχω ξαναπεί, πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη πολύ βαριά. Δηλαδή δεν ήμουν καθόλου καλά, ήθελα να φύγω και έφυγα από το σπίτι μου. Μετά αποφάσισα να κάνω θεραπεία, πήρα αγωγή για σχεδόν εννέα μήνες και συνήλθα την πρώτη φορά.

Ένας λόγος που ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί ήταν για να νιώσω την χαρά της μητρότητας, την οποία την πρώτη φορά δεν την κατάλαβα. Εγώ δεν κατάλαβα τότε γιατί οι γυναίκες χαίρονται όταν κάνουν παιδιά. Είναι τρελό αυτό που λέω αλλά δεν το κατάλαβα. Η αγάπη που έχω βέβαια για την Έλενα είναι ατελείωτη, μοναδική και την λατρεύω γιατί μαζί περάσαμε δύσκολα και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εγώ ήμουν 28 – 29 χρονών και εκείνη ένα βρεφάκι που το κουβαλούσα από σπίτι σε σπίτι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος.

Την δεύτερη φορά όμως που το περιβάλλον γνώριζε πια, εφόσον είχε συμβεί ήδη μια φορά, ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και πήγαν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ήταν όλα τέλεια την δεύτερη φορά. Ένιωσα αυτή τη χαρά της υποδοχής ενός μωρού στην οικογένεια και ήταν πολύ πιο εύκολα», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.