Αλέξια: «Ντρεπόμουν να πληρωθώ γιατί ένιωθα ότι μου έδιναν πολλά χρήματα»

Αλέξια Βασιλείου, γνωστή και ως Αλέξια, με πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό της και με μεγάλες επιτυχίες στη δεκαετία του ’80 και ’90, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ FM 90.6 για τη συνύπαρξη Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή και για το bullying που δέχτηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Παράλληλα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ακτιβίστρια αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της ντρεπόταν να πάει να πληρωθεί και από μέσα της έλεγε ότι της δίνουν πολλά χρήματα. «Κάποιες εταιρείες δίσκων και κάποιοι παραγωγοί, αλλά και σε νυχτερινά μαγαζιά με έχουν κλέψει. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά είναι γεγονός. Εγώ το βράδυ κοιμάμαι και ξέρω ότι δεν έχω κλέψει κανέναν. Τα μπουζούκια είναι μέρος της πορείας μου. Έριχναν πολλά χρήματα για το όνομα “Αλέξια”, αλλά χωρίς να το καταλαβαίνω εγώ. Τώρα, βγάζω περισσότερα χρήματα σε σχέση με παλιά. Στην καριέρα μου ζητώ τα χρήματα, τα λαμβάνω και ξέρω να τα διαχειριστώ πλέον διαφορετικά» ανέφερε η ίδια.

Στη συνέχεια, η Αλέξια τόνισε ότι δέχτηκε bullying από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ελλάδας για τη δουλειά της. «Τα κλασσικά, ότι η Αλέξια από τα ποπ δεν είχε δικαίωμα να τραγουδήσει μουσική άλλη» υπογράμμισε. Τέλος, δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα τι είναι trap μουσική και ποιος είναι ο Snik. «Στο τραγούδι “Kilo” το μπιτ δεν μου φαίνεται δουλεμένο και μου λείπει η αυθεντικότητα».