Ανδρέας Μικρούτσικος: Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη

Σε μία προσωπική εξομολόγηση για την οικονομική καταστροφή που πέρασε προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Οι άσχημες καταστάσεις που πέρασε ο παρουσιαστής έφεραν δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας Καινούργιου.

“Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βίας, πάλι χαρτί και πάλι χαρτί σε σημείο που μου έγινε συνήθεια. Τρελαινόμουν με την ματιά των θυροκολλήσεων στην πόρτα και με το χτύπημα του κουδουνιού» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία! Απίστευτα πράγματα. Ότι είχα και δεν είχα σε διαδικασία κατάσχεσης. Ότι είχα και δεν είχα., ένα ένα εξαφανίζονταν. Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν. Ήρθαν να με βοηθήσουν και στην ουσία μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα» συνέχισε ο παρουσιαστής λέγοντας πως επειδή ήταν περήφανος δεν είχε μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό που βίωνε.

Ο αδελφός του, Θάνος Μικρούτσικος έμαθε από τρίτους για την κατάστασή του και τον επισκέφτηκε προκειμένου να τον βοηθήσει. «Μόνο ο Θάνος μου είπε πως μαζί θα το περάσουμε, ‘όσο έχω ένα πιάτο φαΐ , θα έχεις και εσύ’. Θυμάμαι πως τον πρώτο μήνα ξεκίνησα με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί φτάσαμε στα μηδέν ευρώ» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος προκαλώντας τη συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου.