Άννα Βίσση: Ο χορός με τον πρίγκιπα Αλβέρτο! (video)

απόλυτη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, η Άννα Βίσση, αποθεώθηκε στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο το βράδυ του Σαββάτου (25/9), σε μια ιδιαίτερη συναυλία, στην οποία ακόμα και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μαζί της το «Δώδεκα».

H Άννα Βίσση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μάγεψε με τη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες τους Έλληνες του Μονακό, τους απανταχού θαυμαστές της, καθώς και όσους ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο μόνο για να την απολαύσουν επί σκηνής. Ειδικά για την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Μονακό, το σκηνικό στο «Salle des Etoiles» φωτίστηκε με τα χρώματα της Ελλάδας.

Ο πριγκιπας Αλβέρτος χορεύει με την Άννα Βίσση το «Δώδεκα»
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ανέβασε στη σκηνή τον πρίγκιπα Αλβέρτο και χόρεψαν μαζί το θρυλικό πλέον κομμάτι της, «12».

«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β ‘του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το «Salle des Etoiles» μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο ο Χρύσανθος Πανάς. Απαστράπτουσα η Άννα Βίσση με ολόσωμη λαμπερή φόρμα χορεύει μαζί του και του αφιερώνει το «12».