Η απάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού στις καταγγελίες της Κάκκαβα: «Είχε καταχρηστική συμπεριφορά»

Κόλαφος ο Δημήτρης Παπαχρήστου για τα πεπραγμένα της γνωστής παρουσιάστριας.

Με μία καταγγελτική ανάρτηση το βράδυ της Κυριακής (26/5) στα social media η Ναταλί Κάκκαβα γνωστοποίησε την παραίτηση της από την θέση αντιδημάρχου Σαρωνικού, που κρατούσε ως τώρα μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Λίγες ώρες αργότερα, ο δήμαρχος Δημήτριος Παπαχρήστου εξέδωσε Δελτίο Τύπου με μία τοποθέτηση-κόλαφο απέναντι στις κατηγορίες της γνωστής παρουσιάστριας.

Νωρίτερα σήμερα το δικό του σχόλιο επί του θέματος έκανε και ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Σαρωνικού, εργαζόμαστε σκληρά για τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και το σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μας.

Ενός μοντέλου διακυβέρνησης που έχει ήδη αποφέρει καρπούς, οδηγώντας το Δήμο μας σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης από τους πρώτους κιόλας μήνες της διοίκησής μας. Παράλληλα, ένα βασικό μας εργαλείο για την υλοποίηση του μεγάλου μας οράματος για το Σαρωνικό αποτελεί αυτό της συνεχούς αξιολόγησης των μελών μας», γράφει αρχικά ο δήμαρχος Σαρωνικού.

«Ένα εργαλείο που μας εξασφαλίζει πως οι άνθρωποί εκείνοι που κατέχουν τις “ζωές” των συνδημοτών μας στα χέρια τους ανταποκρίνονται με επιτυχία στις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, ενώ παράλληλα διακατέχονται και οι ίδιοι από την κουλτούρα που έχουμε εμφυσήσει σε όλο το προσωπικό και τους αιρετούς του Δήμου μας, την κουλτούρα της ενότητας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Το τελευταίο διάστημα, με μεγάλο προβληματισμό, έχω κατ’ επανάληψη γίνει αποδέκτης πολλαπλών αναφορών κατά της κας Κάκκαβα για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης μας, με αποκορύφωμα μία κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από σύσσωμους τους προέδρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας που έφτασε στο γραφείο Δημάρχου την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου, με την οποία οι 7 πρόεδροι των ΚΑΠΗ κατήγγειλαν αντιδεοντολογικές συμπεριφορές της κ. Κάκκαβα», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Σαρωνικού για τη Ναταλί Κάκκαβα.