Αρζόγλου: «Ο Κιμούλης μου έκανε τη ζωή κόλαση»

Μια τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Ελα Χαμογέλα» το πρωί της Κυριακής (31/1) ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Έλενα Ακρίτα συνεργάστηκε με τον ηθοποιό που κατηγορείται για ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση.

Ο Κώστας Αρζόγλου περιέγραψε με μελανά χρώματα τη συνεργασία με τον Κιμούλη για την οποία η Ελενα Ακρίτα έγραψε σε ανάρτησή της: «Θυμάμαι τον πρώην άντρα μου Κώστα Αρζόγλου όταν γύρισε σπίτι μετά την τελευταία παράσταση του έργου «Ζητείται τενόρος» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Κιμούλη. Τέσσερις ολόκληρους μήνες δεν αντάλλαξαν μια – μια! – λέξη: είχαν τσακωθεί από την πρώτη πρόβα. -Κώστα, πώς αισθάνθηκες που τελειώσατε; -Σαν να έπεσε η χούντα».

Κώστας Αρζόγλου: Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια
«Ο Γιώργος μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση! Μία ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση «Ζητείται τενόρος» και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο – δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή.

Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο – που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα – το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής» είπε ο Κώστας Αρζόγλου.

Μου έδωσε αγκωνιά
Και συνέχισε: «Η αντίληψη του «Εγώ είμαι και κανείς άλλος» κυριαρχούσε πολλές στον Γιώργο. Μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια όταν ακουσα από φίλους και γνωστούς ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του». Μάλιστα, ο Κώστας Αρζόγλου είπε ότι ο Κιμούλης του έδωσε μία αγκωνιά όταν πήγε να υποκλιθεί στο κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζητείται τενόρος» – στην οποία ο Αρζόγλου ήταν σκηνοθέτης και ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

Ο Κώστας Αρζόγλου δεν δέχτηκε καν να πάρει η παράσταση μία εβδομάδα παράταση διότι δεν άντεχε – όπως είπε- να παίξει με τον Γιώργο Κιμούλη ξανά. Αναφορικά με το θέμα του Κώστα Σπυρόπουλου, δήλωσε ότι δεν πιστεύει στις καταγγελίες και θεωρεί ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση από πλευράς του ηθοποιού.