Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Ξαφνικά βγήκα να τραγουδήσω και με κοίταζε παράξενα ο κόσμος»

«Μετά κατάλαβα ότι… μάλλον μπερδεύτηκε η κοπέλα» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Την Ειρήνη Παπαδοπούλου είδαμε το πρωινό της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική τραγουδίστρια συνομίλησε με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την αγάπη που τρέφει στη γυμναστική και την διατήρηση της καλής μυϊκής μάζας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν αθλήτρια θεωρούσα ότι το 70% είναι η γυμναστική και στο κεφάλι μου είχα ότι η διατροφή είναι οτιδήποτε σπιτικό και οτιδήποτε μαγειρεύει η μαμά. Όταν ξεκίνησα το γυμναστήριο και γνώρισα διάφορους γυμναστές, άρχισαν να μου λένε ότι η διατροφή είναι πολύ σημαντική και έκανα ένα πείραμα. Μου είπαν, ας πούμε, για δυο βδομάδες να τρώω πέντε γεύματα πρωτεΐνη με λίγο υδατάνθρακα».

«Το έκανα και, ενώ όσο ήμουν αθλήτρια δεν ήμουν τόσο γραμμωμένη, με τυχαία διατροφή στο περίπου, ξαφνικά όταν βγήκα να τραγουδήσω, με κοίταζε παράξενα ο κόσμος».

«Μετά κατάλαβα ότι… μάλλον μπερδεύτηκε η κοπέλα» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.