Ελένη Δήμου για σύλληψη σκηνοθέτη: «Εχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί»

Η Ελένη Δήμου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και σχολίασε τη σύλληψη γνωστού σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. «Δεν περιμένεις να ακούσεις όλα αυτά τα φρικαλέα που έχουν συμβεί. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τραυματίσει ζωές. Μόνο ο Θεός, κι αυτός αν θα πάρει την άδειά μας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πια.

Έφτασα σε μια ηλικία που πραγματικά εκπλήσσομαι, ακόμα και τον εαυτό μου ανακαλύπτω. Ανακαλύπτω πράγματα για τον εαυτό μου, που να ξέρω τι κάνεις εσύ. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, ας μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα, γιατί το σλόγκαν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μίλησαν, ενώ μίλαγαν. Άργησαν (να κάνουν τη σύλληψη). Επειδή έχω και μια προσωπική εμπειρία γύρω από το θέμα με ένα δικό μου παιδί.

Σημασία έχει ότι προλάβαμε και είμαστε όλοι καλά και παρακολουθούμε τις εξελίξεις, οι οποίες είναι ελπίζω ελπιδοφόρες γι’ αυτά τα παιδιά που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τις τόσο τραυματικές εμπειρίες που πέρασαν. Στην παιδεραστία νομίζω κανείς δεν πρέπει να αναλαμβάνει ανθρώπους νομικά. Δεν χωράνε αστεία. Καμία επιείκεια» ανέφερε η Ελένη Δήμου.