Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει πόσες χιλιάδες followers έχασε μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία

Την Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στη διαδικτυακή του εκπομπή «Πρώτη Λέξη» ο Αντώνης Σρόιτερ. Η παρουσιάστρια του MEGA και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα «πυρά» που δέχθηκε μέσα από τα social media αμέσως μετά την ανακοίνωση πως κατεβαίνει στην πολιτική, αποκαλύπτοντας πόσες χιλιάδες followers έχασε μέσα σε ένα βράδυ.

«Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers στο Instagram. Εμένα αυτό που με στενοχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι πως υπήρχαν γυναίκες με τις οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν όμορφα και κολακευτικά λόγια», παραδέχεται η Ελεονώρα Μελέτη.

«Που σημαίνει πως έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν. Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ξεκινούσε το μήνυμα “κρίμα με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους”. Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν, δεν έχει αλλάξει κάτι», συμπληρώνει η παρουσιάστρια στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Αυτό έχει να κάνει από το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δεν γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ… ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο, σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος, έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος», υπογραμμίζει η Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

«Εγώ μπορεί και να ψήφιζα έναν άνθρωπο που δε μοιράζομαι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του, αλλά επειδή βλέπω κάποια χαρακτηριστικά σε αυτόν, μπορεί να πήγαινα να τον ψήφιζα. Έχω κυρίως καλά σχόλια στα social media. Έχω ανενεργά τα άλλα social media. Έχω μόνο Instagram. Στο Twitter πρέπει να τρώω πολύ ξύλο, δεν το έχω δει», κατέληξε επί του θέματος η Ελεονώρα Μελέτη.