Εβελίνα Νικόλιζα: «Στεναχωρήθηκα για τα σχόλια για τα κιλά μου»

«Έχω προσπαθήσει πολύ να είμαι υγιής και έφτασα σε ένα σημείο που δεν ήμουν», εξομολογείται η γνωστή YouTuber.

Την Εβελίνα Νικόλιζα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού και η ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη. Η γνωστή YouTuber και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού ρωτήθηκε για τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα στα social media σχετικά με το βάρος της και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ήταν κάτι που τη στεναχώρησε αρκετά.

«Εξαρτάται από τη μέρα αν θα ασχοληθώ με τα σχόλια ή όχι. Άμα δεν είμαι καλά θα ασχοληθώ, άμα είμαι καλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, ούτε να σκάσω. Είναι ωραίο ότι ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του αλλά, όταν αυτή είναι προσβλητική, δεν είναι ωραίο ούτε για αυτόν που τη λέει, γιατί δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα από πίσω», δηλώνει η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Εκεί στενοχωριέμαι και λίγο για αυτούς τους ανθρώπους που δεν περνάνε καλά και ξεσπάνε σε άλλους», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Ναι, στενοχωρήθηκα για τα σχόλια για τα κιλά μου. Είναι ένα θέμα που με απασχολούσε, γιατί έχω προσπαθήσει πολύ να είμαι υγιής και έφτασα σε ένα σημείο που δεν ήμουν», εξομολογείται αμέσως μετά η Εβελίνα Νικόλιζα στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Σε σχετική ερώτηση γύρω από το θέμα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το politically correct, η Εβελίνα Νικόλιζα απαντά: »

Είναι καλό που εξελισσόμαστε ως κοινωνία και προσέχουμε. Από εκεί και πέρα για πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν, τραγούδια, ταινίες δεν ξέρω αν πρέπει να γυρίσουμε πίσω και να τα διορθώνουμε. Πάμε να δούμε από εδώ και πέρα τι θα κάνουμε».