Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα

Καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα, το βράδυ της Παρασκευής (11/7). Σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της, η αγαπημένη performer μίλησε για την επιτυχία που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια, για τη σκληρή δουλειά που κρύβεται πίσω από αυτήν, για τη Eurovision, αλλά και για την οικογένειά της.

«Είναι στιγμές που απολαμβάνω πολύ την επιτυχία μου, αλλά είναι και στιγμές που δεν την έχω απολαύσει. Δεν έχω προλάβει. Είναι 50-50» ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και συμπλήρωσε: «Απόλαυσα πολύ την επιτυχία της Eurovision μετά. Στη διαδικασία ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μία φορά την ημέρα, ξύπναγα επτά η ώρα το πρωί, έκανα τέσσερις πρόβες την ημέρα και μία ώρα το βράδυ που ήταν να κοιμηθώ, το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό γιατί η κουζίνα έκλεινε. Το άγχος και η θέληση μου να πετύχω σε αυτό με είχε κυριεύσει. Όταν έφτασε η στιγμή του τελικού και είδα πώς πήγε όλο αυτό, εκεί έπαθα ένα μίνι σοκ. Εκείνη την ώρα κατάλαβα τι έχει γίνει. Μέχρι τότε δεν το είχα συνειδητοποιήσει».

Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν και στο εξομολογητήριο, όπου η Ελένη ήταν πιο απολαυστική από κάθε άλλη φορά και δεν κόλλησε σε καμία ερώτηση. Όσον αφορά το καμαρίνι και εάν έχει βρεθεί σε ερωτική συνεύρεση κάποια στιγμή σε αυτό, η τραγουδίστρια ήταν σαφής: «Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα. Τόσα χρόνια. Εκεί δουλεύω. Πότε προλαβαίνεις να κάνεις σεξ, αγάπη μου; Θα τελειώσεις από τη σκηνή, μέχρι να ξεϊδρώσεις, να αλλάξεις μαλλιά και ρούχα, πότε θα το κάνεις;» αναρωτήθηκε με νόημα προς τον Θέμη Γεωργαντά. «Εγώ δεν έχω το καμαρίνι σαν δεύτερο σπίτι μου. Έχω το σπιτάκι μου και αν θέλω να κάνω τέτοια πράγματα τα κάνω στο σπιτάκι μου, όχι στο καμαρίνι».